Ängelholm, Höstmöte 2020

Årets höstmöte var ett vårmöte. När Coronan slog till så fick vi flytta vårmötet till att bli ett utökat höstmöte. Cadillac Club finner sig alltid.

Bra hotell och trevligt att kunna träffas igen

Informationsmötet när Thomas och Jenny berättar vad som skall komma ske på träffen.

Lunch vid Hovs Hallar stod på programmet och som vanligt är våra bilar i fokus.

Kullens Fyr är ett måste att besöka.

Är man hungrig så varför inte en garagelunch.

Ett besök på Ängelholms Flygmuseum med guidning kunde sprängas in i träffprogrammet, låg nära och bra till hotellet, 300 meter.

Stockholm, Klubbträff Brostugan 3 oktober

Årets sista regionala klubbträff i Stockholm gick av stapeln en höstfärgad lördag i oktober. Uppslutningen och stämningen var Coronasäker och god. Först fikades det utomhus på Brostugan, sen cruisade vi till Hasse Gynges garage med avslutande lunch upp i Hasses festvåning.

Tack till Hasse för stor gästfrihet och till Kalle som hämtade maten!

Stockholm, Klubbträff Brostugan 5 September

Dagens träff startade som vanligt vid vår träffpunkt Brostugan och där intog vi kaffe och den traditionsenliga räkmackan.

Det blev uppslutning och riktigt bra väder fick vi. När det var dags för avfärd så gick cruisingen mot Ekerö och dess adress Rosenhills Trädgårdar, där var det bl.a. lite bakluckeloppis och möjlighet till lättare förtäring samt möjlighet till att köpa närproducerat, såsom honung och äppelmust

Bengt Moberg, medlem 805

Till Brostugan kom 22 st Cadillac med 38 personer och på cruisingen deltog 18 st. Cadillac med 31 personer.

Österlen, Klubbträff 16 Augusti

Vi startade med utomhus frukost i Borrby och i strålande solsken, därefter cruising till Svabesholm där vi för en gångs skull inte hade några som helst problem med parkering. Vidare till hamnen i Brantevik och en rejäl räkmacka. Dagen avslutades  på Sveriges längsta ljugarbänk.

Stockholm, Klubbträff Brostugan 1 Augusti

Som alltid först en fika på Brostugan och därefter Cruising till Adelsö med besök på Runstensparken där vi träffade ”Kalle Runristare”.

Stockholm, Klubbträff Brostugan 4 Juli

En tapper skara Cadillac Club-medlemmar anslöt till Brostugan. Vi skulle till Adelsö men på grund av ihållande regn så flyttade vi den resan till Augusti-träffen.
Som vanligt blev det gofika med trevligt sällskap och glada skratt.

Stockholm, Klubbträff Brostugan 13 Juni

Cruising med glass-stopp på Svartsjö Slott hade John ordnat och det blev lyckat utifrån rådande omständigheter och Cadillacväder fick vi.  Det kom 13 Cadillac och 27 personer, –  tre hundar var det visst också. Ingela såg till att det blev lite trevligt noterat i deras gästbok.

Bilder och text Bengt Moberg medl. 805.

Göteborg Klubbträff 6 Juni

Dagens tur startade i Kållered med lite mörka moln och några regndroppar just innan start. Vi åkte söderut, I Kungsbacka var det dags att cabba ner då solen började visa sig. Genom Kungsbacka och vidare mot Sjögärde golfklubb i Frillesås, där vi serverades varmrätt med Prinsessbakelse.
6 bilar kom till start, Corona och det ostadiga vädret höll förmodligen flera medlemmar hemma.

Alf Rangren, medlem 4042

Göteborg Klubbträff 17 Maj

Årets första klubbträff i Göteborg.

Vi blev 7 bilar och 12 personer som trotsade kyla, blåst och Corona, vi körde lite småvägar till Råda Säteri, Mölnlycke. Trevligt ställe med allt tänkbart mellan smulpaj och dagens lunch. Här är hålls veteranträff varje Tisdag, mycket populärt ställe.

Hälsningar Alf Rangren

Stockholm Brostugan 2 Maj

Årets första klubbträff på Brostugan på Kärsön.

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå