Klubbens historia

Cadillac Club Sweden Historia

År 1993 såg Cadillac Club Sweden dagens ljus på initiativ av Inger och Lasse Melin. Klubben hade inledningsvis 14 medlemmar och var en lokal förening för Stockholmsregionen och klubben hette till att börja med Cadillac Club Stockholm. Nu är Cadillac Club Sweden en rikstäckande klubb med medlemmar i hela Skandinavien.

Större händelser att minnas

Det är mycket som har hänt genom åren men här är några exempel.

Namnbytet!
Många medlemmar tillkom och flera av dem bodde inte i Stockholm. Förslag om namnbyte kom upp och år 2000 bestämdes det att klubben skulle heta Cadillac Club Sweden. En snygg förändring där initialerna kunde behållas, och enhetligt där alla ord är på engelska. Och framförallt att klubbnamnet nu visar att den inkluderar Cadillacälskare i hela Sverige. Cadillac Club Sweden har tillstånd av GM att använda klubbnamn och Cadillacemblem som logotyp!
 

Tysklandsresor!
Traditionen har varit att klubben åker till Tyskland vart 5:e år.

Klubben ser alla som presumtiva Cadillacägare, men när det kommer till utlandsresorna behöver man dock äga en Cadillac om man ska åka med. Jenny och Denny Asklund blev Cadillacägare av den anledningen. Det började med att de lånade Dennys brors Cadillac när klubben skulle till Norrtälje, bara bilen var medlem. Jenny och Denny tyckte det var så trevligt så de hängde med på fler möten och träffar. Men när klubben skulle till Tyskland -98 blev det stopp. Det slutade med att de köpte Dennys brors bil. Som lyckliga nyblivna Cadillacägare kunde de då åka med och det har blivit flera utlandsresor efter det.

 

Bröllop! Lasse är vigselförrättare och det innebär att medlemmar i Cadillac Club Sweden har blivit vigda av honom. Kan det bli bättre än att stå ute på piren i Rättvik i goda Cadillacvänners lag och knyta hymnens band. Få klubbar kan erbjuda detta.

En klubb med framtidstro

Cadillac Club Sweden ökar i medlemsantal och det beror på flera saker. Klubben välkomnar Cadillacägare i hela Sverige. Medlemmar erbjuds en prisvärd försäkring. Och framförallt ordnas det trevliga träffar runt om i Sverige där man kan mötas oavsett vem man är, vad man arbetar med eller hur länge man har tyckt om Cadillac. Många vittnar om att man har blivit varmt välkomnad och snabbt kommer med i Cadillacfamiljen. Cadillac Club Sweden är en stor klubb, men fortfarande familjär där kansliet består av en telefon i Inger och Lasses kök. Planen är att Cadillac Club Sweden fortsätter med sitt vinnande koncept och ser fram emot många framtida jubileumsår.

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå