Klubbträff Göteborg 2 Dec

Cadillac Club Swedens Julbord i Göteborg gick som vanligt till Lumber & Karle i Kvänum och som alltid gott och trevligt. Ett stort tack alla medlemmar som kom och gjorde arrangemanget så gemytligt.

Klubbträff Borrby Frö 1 Okt

Samling för frukost innan cruising till Sven-Olof Jönsson i Borrby där Sven-Olof visar oss runt i sin gamla bilverkstad och tidigare även bensinmack.

Cruisingen går vidare mot Autoseum i Simrishamn. Med kommunens goda minne parkerade vi på allmänningen framför vår medlem Bennys villa.

Inne hos Benny för att beskåda hans privata Cadillac/Elvis/Bil/50-tal/USA museum.

Klubbträff Stockholm 2 Sep

Klubbträff vid Brostugan med crusing till Wira Bruk,  där det blev lunch och guidning av det gamla järnbruket.

Klubbträff Borrby Frö 27 Aug

Samling i ett mulet Borrby för frukost innan avfärd.

Vi besöker Dreamcars utanför Ystad med ägaren och medlemmen Kent som visar oss runt. Speciellt sin Eldorado Seville 59:a.

Klubbträff Göteborg 20 Aug

CCS Klubbträff med utflykt till Borås Energi & Miljös Energi & Miljöcenter söder om Borås. Trots hotande regn dök 11 bilar upp med gäster både från nära och fjärran. Den lite längre utflykten gick via Mölndal, Mölnlycke till Borås Energi på Sobacken där Pierre höll presentation om projektet han jobbar med. Kaffe och bullar intogs med fin utsikt över anläggningen som byggs för fullt. Dagen avslutades därefter via slingrande vägar via Viskafors och Seglora till Båthuset i Sätila där en kombinerad lunch/middag intogs med mycket sorl. Detta avslutar Göteborgsområdets klubbträffar med cruising i år och nu återstår bara Julbordet i Kvänum. Kolla in kalendern på hemsidan och anmäl till Annelie vid intresse. Tack för i sommar.

Klubbträff Stockholm 5 Aug

Crusing från Brostugan med 35 Cadillacs till Wheel Nat’s på Solvalla

Sommarmöte 28 Juli – 4 Aug i Rättvik

Traditionen bjuder på grillkväll och underhållning i tältet

Sommarmötets crusing gick till museet vid Furudals bruk där vi fick historien om de norska polistrupperna berättat för oss

Oklart om det är kö till gofika, utlämningsställe för systembolaget eller bara kisspaus……

Nostalgia Festival i Ronneby 30/6 – 2/7

Jaha då var vi precis hemkomna efter 2017 års Nostalgia Festival i Ronneby. En sak är iallafall säker, “vi hade iallafall INTE tur med vädret”. Vi lämnade ett soligt Västra Götaland på fredagsmorgonen och kom fram till ett regnigt Ronneby som höll i sig ända till söndagsmorgonen då det var dags att styra norrut igen. MEN vad gör väl det när man har så trevligt sällskap i Cadillac Club Swedens deltagare, som förgyller träffen och alla de glada skratt och trevliga stunder vi hade, då glömmer man allt vad väder heter. Dessutom bjöds det på god mat i glada vänners lag. Se bara bifogade bilder så får ni ett axplock av hur trevligt vi hade det. Vi ses snart igen hoppas vi. / Annelie & Pierre

Klubbträff  6 Juni Göteborg

Idag hade vi en fantastisk fin Nationaldags cruising med Cadillac Club Sweden. Färden gick från Kållered via Hindås till Vänga Kvarn norr om Borås där vi avnjöt en god lunch i goda vänners lag i ett fantastiskt fint sommarväder.

Klubbträff  3 Juni Brostugan

Vi åkte med färjan från Ekerö till Slagsta och E4 an söderut till Mariefred i Ångans Dag

Klubbträff 7 Maj Göteborg

Säsongen första Klubbträff i Göteborgsområdet avhölls idag med start på JULA-parkeringen i Kållered. Efter lite info av Pierre så leddes utfärden av Alf och gick på fina cruisingvägar söderut till Sjögärde Golfrestaurang där smaskig lunchbuffe intogs. Några nya ansikten som vi hälsar extra välkomna samt givetvis även alla gamla trotjänare från när och fjärran. Karavanen bildades av 12 Cadilacar av blandade årgångar.från 1956-2014….

Klubbträff 6 Maj Brostugan

21 Cadillac kom på vår första träff och åkte med till Enköping och Mel´s Garage

https://youtu.be/H8gUYQD6XjU

Cruisingminnen från sommaren 2017 i Stockholm.

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå