Julbord Göteborg 30 Nov

2019 års Julbord med CCS (West Coast Chapter) avnjutet i mycket trevlig miljö, mat och fantastiska vänner i klubben. Enstaka höll flaggan högt och åkte Cadillac till julbordet vi andra fick parkera på baksidan 🙂 . Mat och danskvällen var mycket trevlig och som vanligt tog allt slut för fort. Efter en natts sömn i hotellets sköna rum avnjöts en god frukost innan hemfärd. Tack alla vänner och tack till Lumber & Karle som gjorde helgen trevlig.

Andra årets Julbowling spelades och för andra året i rad gick Dag Svensson ut som vinnare och placerades i stjärnstatus vid efterträffen

Höstmöte Stockholm 27-29 Sep

Dagens första stopp på höstmötet i Stockholm blev i Hasse Gynges garage i Tyresö. Mycket nostalgi och en fin samling bilar.

Ett stopp för mat på Sveriges första hamburgerbar, Vegabaren i Haninge söder om Stockholm

Slutmål för dagens crusing blev World of Classics – Museum & Sales besöktes där andra skönheter än bara Cadillacs kunde beskådas

Borrby Frö 22 Sep

Bra uppslutning till frukost på Borrby Frö trots vädret. Därefter vidare färd mot Löderup där vi besöker Timåns nyöppnade butik med tillverkning av bland annat fantasifulla bord.

Efter Löderup vidare till landets största pumpaodling. På 56 hektar odlas ca 3000 ton pumpor som säljs i hela landet. Stor parkering då mycket kunder kommer under en väldigt begränsad tid.

Österlen 18 Aug

Våt parkering vid sidan av konstnär Göran Häggs utställningslokal där Göran berättar om sina konstverk och om en mekanisk bärstol för entusiastiska åhörare.

Besök Övraby väderkvarn byggd cirka 1860 och äntligen en torr parkering

Soliden 4 Aug

Säkerhetskontrollen vid insläppet till Soliden på Öland. Finaste och mest centrala klubbparkeringen fick CCS. I förgrunden presidentens bil.

Club Of American Cars  Simrishamn 27 Juli

Österlens stora bilträff Club of American cars

Power Big Meet 4-6 Juli

Power Big Meet på Hovby flygfält Lidköping

Göteborg 6 Juni

Klubbträff med cruising

Stockholm 6 Juni

Vi blev 18 Cadillacs som ställde upp i Hågelbyparken och vi var med i lokalradion. I Hågelbyparken är det alltid trevligt och det bjuds på många aktiviteter.

Borrby Frö 6 Juni

Samling i Borrby innan avfärd mot Löderup och nationaldagsfirande med levande musik.

Power Meet Hässleholm 25 Maj

Power ¨Start of Summer¨ Meet   Årets klubbparkering.

Vårmöte Älvsbyn 30 Maj – 2 Juni

Här kommer några bilder från årets vårmöte i Älvsbyn.

Stockholm Klubbträff 4 Maj

Trots det kyliga vädret kom 18 Cadillacs + tre andra bilar till Brostugan och vi blev 34 personer som mumsade räkmackor o kaffe

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå