ccscol2s.gif (7957 bytes)

Cadillac Club Sweden
Sveriges i särklass trevligaste Cadillac klubb!

Ur 2006 års fotoalbum... (del 1, jan - maj)
Sidan uppdaterad 2006.05.19

Del 1, jan - maj     Del 2, juni - juli     Del 3, aug - dec


17 maj 2006 klubbträff på Tabergs Topp. Vår första onsdagsträff blev mycket välbesökt trots att vädret inte var 17 maj väder utan mer åt april hållet, men bilentusiasterna är ett tåligt folkslag och en och annan kom nercabbat. En av våra nya CCS-medlemmar från Lidköping tog en kvällstur på 30 mil för att besöka Taberg, han borde ha fått ett "långdistans" pris denna kväll. Uppskattningsvis kom ett 60-tal fina bilar, trots att det var hockey på TV. Stort TACK till Stig för ett fint arrangemang. Nedan några bilder från toppen.

14 maj 2006 klubbträff i Göteborg. CCS Södras (Göteborgs) cruising avgick från Åbytravets parkering i Mölndal i styv kuling men strålande sol. 13 st gnistrande Cadillacar av varierande årgångar slöt upp till årets premiär. Kanonbra! Målet för cruisingen var denna gång satt till Volvos Museum på Hisingen där vi blev förevisade en film om Volvos historia och därefter fick vandra runt bland både gamla och nya bilar, samt bilar som aldrig blev annat än prototyper. Efter denna rundvandring bjöd CCS på medhavd fika i Museets cafeteria, och slutligen efter gruppbild gled vi tillbaka mot Åby som "10 små negerpojkar" då en efter en vek av mot sina hemorter och hägrande söndagsmiddag. Stort TACK till Pierre & Annelie för ett trevlig arrangemang.

7 maj 2006 klubbträff i Lomma. Till årets första klubbträff i Lomma kom det 13 st Cadillac med innehåll, som minglade runt i ett sommarvarmt Lomma. Cruising till Långa Längan i Bjärred för glass i solgasset. Stort TACK till Joakim och Mari för arrangemanget. Nedan några bilder från evenemanget.


6 maj 2006 klubbträff på Brostugan. Över 30 st Cadillac kom till årets första klubbträff på Brostugan. Karin och Einar hade ordnat med en liten orienteringsrunda i området. Vinnare blev Björn Inge från Eskilstuna och två kom Bertil och Ann Larsson - vi gratulerar. Vi åt lunch på Brostugan och därefter startade cruisingen till Ulvsunda industriområde och ett otroligt ställe som hette Magasin 3. Här blev det en nostalgitripp bland antikviteter och roliga föremål. Stort TACK till Karin & Einar för arrangemanget.
 Här ovan ser vi Ulfs fina Coupé De Ville 1959 och Bengts fina Seville STS 1999 - det är alltså 40 års bilutveckling mellan bilarna. Vi såg också två medlemmar som tagit med sig sina nya Cadillac XLR.  Längst ner äter vi lunch i solskenet på Brostugans uteservering.


3 maj klubbträff i Värmland. NYTT: Cadillac Club Sweden i Värmland och Corvette Club Sweden i Värmland har etablerat ett samarbete med gemensam klubbträff varje första onsdag i månaden maj till september. Vi var en liten grupp som träffades på årets första klubbträff i Värmland. Till en början var det endast arrangörerna Mars från Cadillac Club och Christer och Lisbeth från Corvette Club som infann sig. Men just som vi var på väg att packa ihop dök en nybliven Corvette medlem upp. Därmed blev vi tre bilar som kunde göra den stilla cruisingen till Sjöjungfruns servering i Kristinehamn. Kvällen var alldeles spegelblank, solig och varm. Vi satt ute och pratade till långt efter att solen gått. Återigen ett sånt där tillfälle då de som inte var där gick miste om något. Stort TACK till Mats för arrangemanget. Här nedan en bild från samlingsplatsen - Nässundets station - i väntan på anstormningen.


14 till 17 april 2006  Elmia Custom Motor Show. Stig från Jönköping och Joakim från Malmö byggde upp en kanonfin monter där vi visade upp fina Cadillac. Även nya Cadillac BLS visades i montern och det var många som passade på att titta lite närmare på den. I mitten av montern fanns ett samlingsbord dit många av våra medlemmar slog sig ner och fick en kopp kaffe och smörgås. Här nedan några bilder från montern. Stort TACK till Stig, Joakim och Lars med flera för en allt arbete i montern.
Det var många som kom och hälsade på oss i montern - här till vänster vår medlem Göran Ambell tillsammans med vår mässansvarige Stig Andersson. Till höger Stig, Bengt från Järfälla och Lars från Malmö. Nedan flera bilder från montern.


4 mars 2006 klubbmiddag på Gustavsbergs Värdshus. Vi var drygt 30 personer som träffades och tog en bit mat tillsammans. Björn Lagberg (vår egen Jim Rives) spelade och sjöng trevlig countrymusik. Utanför var det snöstorm men inne på restauranten var stämningen både varm och skön. Här nedan en bild från matbordet.


25 jan 2006 Stenungsund. Året första träff CCS Södra gick av stapeln på Stenungsbadens hotell i Stenungssund norr om Göteborg. Vi var 15 eldsjälar som samlades med en förväntan om trevlig samvaro under 2 dagar. Vi började med en klurig frågetävling med fina priser och därefter hölls lite information av Pierre om helgens program och av Stig A som informerade om försäkringar, Cadillac statistik och lite om vårens program. Efter prisutdelningen i frågetävlingen, som var mycket jämn och vanns av Jan Sahlen, gick vi till bords och åt en mycket god 2-rätters middag. Kvällen avslutades med dans till levande musik. Lagom slaka drog vi oss tillbaka och laddade för den fina frukosten och ett besök hos Modellbilsvagnen på Tjörn som visade en imponerande samling av klassiska bilmodeller i skala 1:18. Anne-Marie Thernström förestår Modellbilsvagnen och har på knappt 10 år byggt upp ett imponerande program av modellbilar och diverse kuriosa och nostalgia inom bilintressesfären. Stort TACK till Pierre för ett fint arrangemang. Här nedan några bilder från klubbträffen.Du är besökare nr sen 2006.08.06