Stockholm, Klubbträff Brostugan 4 Juli

En tapper skara Cadillac Club medlemmar anslöt till Brostugan. Vi skulle till Adelsö men på grund av ihållande regn så flyttade vi den resan till Augusti träffen.
Som vanligt blev det gofika med trevligt sällskap och glada skratt.

Stockholm, Klubbträff Brostugan 13 Juni

Cruising med Glass-stopp på Svartsjö Slott hade John ordnat och det blev lyckat utifrån rådande omständigheter och Cadillacväder fick vi.  Det kom 13 Cadillac och 27 personer, –  tre hundar var det visst också. Ingela såg till att det blev lite trevligt noterat i deras gästbok. En personlig tankegång är ju att så länge det är så här och att vi lägger upp det på detta viset, så kan vi ju faktiskt i alla fall åka en liten vända som trevlig avrundning på fikastunden vid Brostugan.

Bilder och text Bengt Moberg medl. 805.

Göteborg Klubbträff 6 Juni

Dagens tur startade i Kållered med lite mörka moln och några regndroppar just innan start. Vi åkte söderut, I Kungsbacka var det dags att cabba ner då solen började visa sig. Genom Kungsbacka och vidare mot Sjögärde golfklubb i Frillesås, där vi serverades varmrätt med Prinsessbakelse.
6 bilar kom till start, Corona och det ostadiga vädret höll förmodligen flera medlemmar hemma.

Alf Rangren, medlem 4042

Göteborg Klubbträff 17 Maj

Årets första klubbträff i Göteborg.

Vi blev 7 bilar och 12 personer som trotsade kyla, blåst och Corona, vi körde lite småvägar till Råda Säteri, Mölnlycke. Trevligt ställe med allt tänkbart mellan smulpaj och dagens lunch. Här är hålls veteranträff varje Tisdag, mycket populärt ställe.

Hälsningar Alf Rangren

Stockholm Brostugan 2 Maj

Årets första klubbträff på Brostugan på Kärsön.