Cadillac Club Sweden
Besök våra trevliga klubbträffar !

Ur 2011 års fotoalbum... (del 3, aug - dec)
Sidan uppdaterad 2011.12.11

Del 1, jan - maj     Del 2, juni - juli     Del 3, aug - dec

Julbord den 3 dec. 2011 på Tofta Herrgård. Traditionsenligt avhöll även i år Cadillac Club Sweden´s Göteborgssektion sitt julbord på Tofta Herrgård mellan Kungälv och Marstrand på västkusten. Som vanligt bjöds det på julmarknad, god mat och glada Cadillac vänners lag. Skaran som avnjöt årets julbord fick även vara med om en rafflande utlottning av 3 priser ur vårt klubbsortiment, där dragningen utfördes av vår egen tomte som utförde sitt uppdrag på bästa sätt. Priser blev 1a pris en flaska vitt, 2a pris 2 ölglas, 3 e pris glasunderlägg. Stort TACK till Pierre & Annelie för en trevligt genomfört Julbord. Nedan några bilder från evenemanget. 


Cadillac-möte på Brostugan 1 oktober 2011 + Info . Till årets sista bilmöte på Brostugan dök 33 Cadillacbilar upp, troligen på grund av strålande solsken. Efter trevlig samvaro, kaffe och goda räkmackor startade dagens cruising mot Troll-bäcken. Kalle skulle leda karavanen längs Tranebergsbro, via Essingeleden genom tunnlar till en fin cruisingväg i Älta. MEN när han i en rondell skulle svänga mot Älta var det tvärstopp! En polisbil blockerade vägen! På grund av en löpartävling var vägen helt avstängd, så det var bara att tänka om: runda rondellen och vända, vinka till alla Cadillacbilar, som nu möttes och ner i tunneln igen för att åka motorvägen till Trollbäcken. Målet var Gynges garage och alla kom fram! I detta stora garage finns många fina, gamla bilar och andra nostalgiprylar på nedre planet. En trappa upp finns lika stor öppen planyta som gjord för sammankomster av olika slag. Även här finns massor av nostalgi längs väggar och tak. En matig buffé var framdukad, där vi lät oss väl smaka. Därefter blev det informationsmöte och planering inför 2012, där alla fick framföra sina önskemål. Nedan några bilder från träffen. Inger Melin medl.302


ClupShop för medlemmar 

Borrby Frö och klubbträff den 28 aug. 2011.  Vi startade som vanligt med frukost på Borrby Frö, flera har över en timmes bilresa innan dom kommer fram och vi uppskattar verkligen att dom tar sig tid. Därefter cruisade vi till vinmakare Percy Månssons vingård "Domän Sånana" och fick en grundlig föreläsning om hur man lyckas med att odla  vindruvor i Skåne och även få fram ett vin som fått utmärkelse på kontinenten. Efter att vi även fått provsmaka så åkte vi för säkerhets skull två i bredd till Konferens och spa anläggningen Örums nygård där vi bjöds på en härlig Schweizer schnitzel. Dagen avlutades med reparation av en sprucken kylarslang och det tackar vi Kent så extra mycket för. Frågan blir då var man helst vill få problem med sin bil? Ensam mitt på en motorväg eller mitt i en klunga av Cadillac specialister. På återseende den 25 Sep. kl 11.00.
Stort TACK till Lars & Wera för ett trevligt arrangemang. Nedan några bilder.
 


Klubbträff den 21 Aug CCS Göteborg   Bättre sent än aldrig kom solen fram och visade sig för solgiriga Cadillac Club Sweden medlemmar, även en söndag denna ostadiga sommar 2011. De som så kunde hade i ren eufori fällt sina cabbar, och solen hade även lockat dit långväga medlemmar ändå från Tidaholm, vi bugar. Denna söndag samlades vi som vanligt på Jula-parkeringen i Partille för en ganska lång Cruising till Grindsmossens Café (www.grindsmossen.nu) söder om sjön Lygnern söder om Göteborg. Vi tog oss dit på soldränkta vägar och samlades för en slags avslutningslunch/fika på Grindsmossen Café som bjöd på både god mat och goda mackor på hembakat bröd.  Efter mat och kaffe så ville församlingen nästa inte bryta upp och åka hemåt då vädret var fantastiskt och alla visste att nu är Klubbträffarna slut för 2011. Till slut droppade en efter en iväg med längtan till nästa års träffar och om inte annat ett likadant söndagsväder som denna sista klubbträff för 2011. Stort TACK till Annelie & Pierre för en trevlig eftermiddag. Nedan några bilder.


Du är besökare nr sen 2011.09.08