Cadillac Club Sweden
Besök våra trevliga klubbträffar !

Sidan uppdaterad 2010.11.28

CLASSIC CAR WEEK 
den 1 - 8 aug. vecka 31 - 2010 i Rättvik


Så blev det äntligen vecka 31-2010 och vi fick åka till Rättvik.  
Ett evenemang som många hade stora förväntningar på. För första gången fick vi tillgång till två hus till och kunde erbjuda plats till alla medlemmar som ville vara med. Vi kom från olika platser i landet och samlades på Söndagen den 1 aug. på eftermiddagen.  Uppställning av bilarna och incheckning på rummen, upp med tälten och fram med bord och stolar. 

Nu står de flesta av våra fina Cadillac snyggt uppställda på rad.

Det fina klubbstämningen infann sig direkt - det blev mysigt på en gång. 

En och annan historia blev det också - här är det Tommy som kommit i berättartagen.

På måndagen hade vi stor grillkväll och vi blev över 70 personer. Titta på bilderna så förstår du vilken mysig stämning vi hade - det är så här det skall vara när man 
har trevligt i glada vänners lag - KANON ! ! !

Här blir båda Jenny och Lasse tagna på en gång - suck.....
Mätta och glada efter en trevlig grillkväll. 
Stämningen var på topp och grabbarna fick tid att diskutera Cadillac också. 
Klockan är 21 på måndag kvällen och en trevlig grillkväll håller på att ta slut. 
En kväll att minnas. 

På onsdagen var det vår egen Cruising dag och 37 st Cadillac startade från skolparkeringen och körde mot Mora och vidare runt Siljan. Vi styrde vår färd direkt till Knotgården som ligger mellan Leksand och Rättvik. Där väntade ett välbehövligt kaffe med dopp. Hela samhället runt Knotgården hade bakat så det fanns alla bakverk man kunde tänka sig. Här några bilder från vårt "kaffe stopp". 
Nedan några bilder från parkeringen på Knotgården
 Cruisingen fortsatte på slingriga vägar genom Lindberg, Risholen, Slättberg och ut på väg 80 och vidare till Bjursås. Cruising gjorde ett stopp på restaurant Dössberget med milsvid utsikt över Dalarna. Där hade krögaren dukat upp en fantastisk buffé och alla lät sig väl smaka. Nedan några bilder från buffén.
Även några bilder från vår egen klubbparkering på Dössberget. 37 st Cadillac går inte att få plats med på en bild - många Cadillac blir det.
Avslutningsvis gick Cruisingen vidare tillbaka till Rättvik via Nedre Gårdsjö. 

På torsdagen åkte vi med båten Gustaf Wasa och det var så många som ville följa med så vi fyllde den större delen av båten. Det blev en mycket trevlig båt färd på Siljan. Mycket god mat och gott att drick = Cadillac-middag. Många glada skratt och en trevlig stämning bidrog till en allt igenom lyckad kväll.  

På lördagen hade vi avslutning på Knektplatsen mitt i Rättvik. Det kom flera nyfikna Cadillac ägare och hälsade på. Många medlemmar kom och ställde upp sina fina bilar. Det blev prisutdelning till de tre finaste Cadillac-bilarna. Nedan några bilder från avslutningen. 
Cecilia, Linnea och Lars Eric får avsluta den här bildkavalkaden från Rättvik 2010.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Du följer väl med till Rättvik vecka 31-2011 - 
ring direkt 08-7150600 och boka rum. 


Du är besökare nr sen 2010.10.25