Cadillac Club Sweden
Besök våra trevliga klubbträffar !

Ur 2010 års fotoalbum... (del 3, aug - dec)
Sidan uppdaterad 2010.12.20

Del 1, jan - maj     Del 2, juni - juli     Del 3, aug - dec


Julbord på Gästis i Höör den 11 dec 2010. Här ett par bilder från ett mycket lyckat Julbord på Höörs Gästis. Trots snön så avlöpte det hela smärtfritt med dans och allt. Tro det 
eller ej men de som kom med SJ kom i tid även de. Vi som var där ser redan fram emot nästa Jul. Stort TACK till Sven och Ingrid Söderbom som ordnat med Jul bordet. 
God Jul & Gott Nytt År till er alla från oss alla i Skåne.
.

.
Julbord i Kaknästornet den 4 dec 2010. Året julbord i Stockholm var 150 meter upp i Kaknästornet med en hänförande utsikt över Stockholm. Vi var 50 st deltagare som träffades högst upp i SKY-bar och fick glögg och pepparkakor. Sedan gick vi två trappor ner till restauranten och placerade oss till bords. Det är mycket populärt att äta julbord här så det var fullt till sista plats.  Det fanns mängder av god julmat och alla lät sig väl smaka. Nedan ett bildkollage från 2010 år julbord. 
Vi avslutar med att önska er alla en riktigt  God Jul & Gott Nytt År.
.

.

Julbord Tofta Herrgård den 4 dec 2010. Återigen var det dags att avsluta året med ett trevligt Julbord på Tofta Herrgård strax väster om Kungälv på västkusten, börjar bli lite av tradition. Nedan några bilder från evenemanget.

Denna gång var det riktig julstämning med naturlig snö och kyla. Julbordshelgen  började traditionsenligt med Tofta Julmarknad med jul-godis, hemslöjd, ostar, korvar mm. Några medlemmar kunde inte hålla sig utan lät sig väl smaka av kaffe med tilltugg som en uppvärmning till julbordet. Vi som skulle övernatta erhöll våra nycklar och sedan kunde vi börja snygga till oss, och börja värma upp i samlingsrummet som hade reserverats för Cadillac Club Sweden, där klubben bjöd på glögg och pepparkakor.  

Julbordet på Tofta Herrgård går inte av för hackor med sitt västkuststema vilket innebär mycket fisk och skaldjur men även andra traditionella rätter som äggost, fasanpaté, hemmagjort tunnbröd mm. Vi smörjde kråset och lät oss väl smaka. 

Vid refrängen då flera hade fått knäppa upp både västar och det började frågas efter längre Cadillacbälte, så kom tomten på besök och hjälpte till att dela ut en liten julhälsning från Cadillac Club Sweden i form av karameller och ett litet julkort. Tack tomten.  

Efter en fantastisk julmat och trevligt sällskap pulsade vi tillbaka till vårt ”egna” samlings rum där kvällen avslutades med eftersnack och biljardturnering, vilket de flesta menar vanns av damlaget under ledning av Erna, Margareta och Terese. På söndagsmorgonen vaknade vi till nysnö och blåst och frukosten samlade alla tappra vänner där vi tog farväl av varandra för denna gång och önskade God Jul & Gott Nytt År.

.

.
Höstmöte i Kvänum den 24-26 sep 2010.  
Vi anlände från olika delar av landet och vädret var med oss - soldis och ljummet, helt ok. 
Lumber & Karle var en hotell anläggning som måste få ett särskilt omnämnande - KANON !

Vi startade på fredagen med en Bowlingturnering i glada vänners lag. Därefter god middag och besök i baren. Lördagen började med klubbmöte och information om vad vi har gjort under året och våra  planerar för 2011. Pierre och Arne redovisade det gånga årets träffar och vad som var på gång. Stort TACK till dem båda för en trevlig redovisning.

Därefter var det dags för den stora Cruisingen - nu var vädret emot oss, regn, regn och regn. Med vad gör väl det när vi får vara med om en mycket välarrangerad cruising. 
Vi skulle också svara på en mängd frågor som var uppsatta efter vägen. 
Arnes team hade ordnat med en hel del klurigheter.

"Korvstopp" vid Varaslättens mest hemliga bar & "hålligångställe" i ett nerlagt snickeri.

 Vi besöker VEDUM Kök & Bad och blir bjudna på kaffe med dopp. Ett uppskattat inslag.

Arnes team hade också nosat upp en SHELL Nostalgimack.

Här var det uppställning för fotografering vid Naums kyrka. 

Uppställning på torget i Vara och besök på ett hundraårigt konditori NORDPOLEN och här blev det gott kaffe med specialgjorda Cadillac-tårtor. 

Lördagen avslutades med Cadillac-middag och lokal krogshow. En lysande avslutning på lördagen. Här ovan ser vi de tre vinnarna av tävlingen (bowling & frågetävling) 1:a pris till John, 2:a :pris till Teresa och 3:e pris till Marianne. Grattis till pristagarna. 
Stort TACK till Arne och hans team för ett väl genomfört arrangemang - KANON !!!

.


.

Huskvarnaparken klubbträff den 11 aug.  Det var dålig uppslutning för det var jätte dåligt väder under dagen men klarnade upp vid 19.00 tiden men då är det lite för sent. Det var ca160 bilar varav ca 55 Cadillacs och den som reste längst var från Göteborg. Vi hade ett godisregn, efter en stund så kom många barn och det var mycket uppskattat, det drog också mycket folk som lyssnade på mitt föredrag om klubben och bilarna. Dom tyckte det var bra upplägg och det har aldrig varit så mycket folk på scenen förut ,vilket dom på parken tror blir ett trend brott för alla klubbar. För alla vill få till sig folk som är intresserade av deras fordon och klubb verksamhet. 
STORT TACK till Tommy och Arne för ett fint arrangemang. 
Nedan några bilder från träffen i parken

Boie Steen, som varit med och startat klubben i oktober 1993, berättade om klubbens historia, assisterad av Tommy Nilsson. Du är besökare nr sen 2010.08.01