Cadillac Club Sweden
Besök våra trevliga klubbträffar !

Sidan uppdaterad 2009.08.23

VÅRMÖTE 21 - 24 maj 2009 i Kopparberg.

Välkomna till Vårmöte på Klacken i Kopparberg.
Nedan några bilder från vår Cruisingstart - Uppställning!

Vårt lunchstopp blev på Vildmarkskrogen högt uppe på berget. Normalt skulle utsikten vara fantastisk men den här dagen var det disigt och regn. Maten var dock alldeles utmärkt och nedan några bilder inifrån krogen och några bilder i regnet utanför. 
Cruisingen fortsätter nu till Bredsjö Osteri. Vi skall få bekanta oss med tillverkning av ost och givetvis prova ett antal vällagrade ostar och få möjlighet att köpa med oss några hem. Först uppställning på gårdsplanen och sedan information om vad vi skall få vara med om. 
Vi hann givetvis med att prova alla sorters ost! 
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Nästa dag blev det GULDVASKNING i Kopparberg! Jag kan lova att det blev populärt. Vi blev informerade av två Världsmästare i guldvaskning - men först fick vi äta Vildmarkspanna och dricka kaffe som kokats på gammalt vis - över öppen eld.
Nu var dags att få ta del av hur man vaskar guld - bara att sätta sig på skolbänken och lyssna. Som du ser så hade vädret slagit om och nu var det solsken och varmt i luften. Efter den muntliga informationen var det dags för den handgripliga delen - hur gör man rent praktiskt?
Här står alla vask-pannor preparerade och klara och nedan ser ni hur kul det ser ut när man är i full gång med att vaska guld. Jag kan lova att det här var populärt. 
Efter detta äventyr bar det av till Kapparbergs centrum och Tingshuset där vi ställde upp våra fina Cadillac mitt på gatan till allmänhetens förtjusning. I parken bakom Tingshuset fanns ett trevligt konditori där flertalet av oss passade på att ta en kopp kaffe i solskenet.
Nu var det slut på dagens Cruising och vi körde tillbaka till Klacken och förberedde oss för kvällens övning - CADILLAC MIDDAG med prisutdelning. 

Du är besökare nr sen 2009.07.03