Cadillac Club Sweden
Besök våra trevliga klubbträffar !

Ur 2009 års fotoalbum... (del 3, aug - dec)
Sidan uppdaterad 2009.12.29

Del 1, jan - maj     Del 2, juni - juli     Del 3, aug - dec

CCS Södra Julbord på Tofta Herrgård 5 Dec 2009.  Även detta årets Julbord i CCS Södra´s regi avhölls på Tofta Herrgård mellan Kungälv och Marstrand. Man skulle nästan börja tala om tradition eftersom det var andra året vi välkomnades av den trevliga atmosfären och den mycket trevliga personalen som får alla att trivas och må bra. Årets schema var först Julmarknad med allehanda julpryttlar och mat, bla hjortkorv, senap, ljus, julgrupper, godis ja allt vad man kan önska av en riktig julmarknad. Därefter checkade de flesta in på de förbokade fina rummen och samling med förglögg i hotellets samlingsrum avhölls. Där intogs även den något överraskande pannkaksbuffen tillagad av Tommy och Britt. Kl 19.00 satte vi oss till de trevligt uppdukade borden och började beta av det västkustska julbordet med allt vad julen tillhör i matväg och lite till. En "lille en" med tillhörande sångnummer av Mats med herrkör hanns också med innan det var dags för Cadillac Club Sweden´s Jullotteri med tomtenisse som gjorde ett kanonbra jobb i att dra vinstlotter och dela ut vinster och tröstpris. Efter en eftersläckning med biljardturnering för några av damerna i hotellets samlingsrum var det dags för skönhetssömn för att klara av morgonens Herrgårdsfrukost. Sedan var det inget annat än utcheckning från hotellet och vi skiljdes åt och ser redan fram mot nästa års arrangemang.
                       
GOD JUL & GOTT NYTT ÅR önskar Annelie & Pierre


CCS klubbträff Göteborg 6 Sep. 2009 på JULA parkeringen i Partille. Även denna gång var vädergudarna på Cadillac Club Swedens sida, solen sken över årets sista  klubbträff i Göteborg. Denna gång ställdes kosan mot Älvängen och Repslagarmuseet som visade historik hur rep, trossar och "kablar" blir till. Man har bl.a. levererat 25 ton rep och tross till Ostindiefararen Götheborg. Uppslutningen blev över all förväntan då en blandad kompott av nytt och gammalt slöt upp vid JULA;s parkering i Partille för lite av en final på sommaren 2009. Flera nya bekantskaper gjordes och det var nästa svårt att få rättning i leden och sitta upp till avfärd. Vår tur gick längs sjön Mjörns västra sida upp till Älvängen, där vi fick en guidad tur och intog fika i museets trevliga lokaler. Vi ses till våren för en ny säsong VÄLKOMNA. Håll koll på vår hemsida för information. Stort TACK till Pierre & Annelie för ett trevlig arrangemang.

CCS klubbträff Göteborg 9 Augusti på JULA parkeringen i Partille. Denna gång hade vi målet Sundsby Säteri på Tjörn. Vi gjorde två strandhugg efter vägen där fler bilar anslöt och till slut blev vi en lång rad med fina Cadillacar som ringlade sig mot målet på Tjörn. På Sundsby Säteri så blev vi väl mottagna med finparkering inne i parken och en kort information av Säteriets intendent som inledde besöket. Därefter intogs fika och hugade kunde handla både det ena och det andra i Gårdsbutiken eller titta på Säteriets egen historiska utställning mm. Vi tackar Mats och Marianne Svedman för ett fint arrangemang på Sundsby Säteri och Pierre och Annelie för bilderna och klubbträffen.

Du är besökare nr sen 2009.01.15