ccscol2s.gif (7957 bytes)

Cadillac Club Sweden
Sveriges i särklass trevligaste Cadillac klubb!

Sidan uppdaterad 2008.06.22

VÅRMÖTE 30 april - 4 maj 2008 på Rügen.

Årets vårmöte startade för några av oss utanför Jönköping i Hyltena stugby där vi samlades på tisdagen den 29 april. Vi grillade och hade en trevlig kväll tillsammans. Nedan några bilder från området. 
På morgonen den 30 april kl:11.00 anslöt fler medlemmar och vi ställde upp i en lång rad för att starta cruisingen ner till färjan i Trelleborg.

Färjelägret i Trelleborg där alla deltagare samlades för ombordkörning.
-----------------------------------------------------------
Vi kom fram till Sellin vid 22 tiden, lite möra och trötta efter en lång dags körning. Nedan några bilder från vår parkeringsplats.


Det putsas och fejas - fint skall det vara. Tyskarna är inte vana och se stora Cadillac så det var många som kom på besök och ville titta. 
---------------------------------------
Vår första cruising gick till Binz-Therme där vi åt en utsökt lunch.

Efter lunchen besökte vi ett Museum, PRORA, en flera kilometer lång byggnad som från början var tänkt som ett enormt "semesterparadis". Byggnaden blev aldrig färdig men användes under andra världskriget som militärförläggning för DDR. 

Den 2 maj åkte vi på cruising söderut efter kusten. Vi passerade Ostseebad Baabe och Gören och körde längs ner till Thissow. Ett stort område var avlyst för oss, så att vi skulle får plats med alla bilarna. Vi åt lunch på den lokala restauranten Mönchguter Fischerklause och njöt av värmen och det vackra vädret.
Efter en utsökt lunch bar det av mot Rügens huvudstad Bergen för att besöka ett stort köpcenter vid namn Real och fylla bilen med de "nödvändigaste" varorna. 
Inte visste jag att det gick att få in så mycket i en Cadillac

Var och en tog sig sedan tillbaka till Sellin i sin egen takt.
Mer bilder och text kommer

Du är besökare nr sen 2008.05.20