ccscol2s.gif (7957 bytes)

Cadillac Club Sweden
Sveriges i särklass trevligaste Cadillac klubb!

Ur 2008 års fotoalbum... (del 3, aug - dec)
Sidan uppdaterad 2008.11.18

Del 1, jan - maj     Del 2, juni - juli     Del 3, aug - dec

  
Lite Julstämning så här på slutet av året  

Julbord i Stockholm på båten Gustavsberg VII den 6 Dec 2008. 48 personer hade bokat plats på årets Julbord och alla kom sånär som på tre som hade insjuknat inkl ordförande som blev sängliggande. Inger höll i evenemanget med god hjälp av Karin, Einar och Eric. Stämningen var hög och maten höll en enastående fin klass. Den som hade längst att resa kom flygande från Helsingborg, vars parter insjuknade i Stockholm. Alla deltagare hade en mycket trevlig kväll. Båten Gustavsberg VII gjorde en tur runt i Stockholm och slussade in i Mälaren, vände utanför Stadshuset och slussade tillbaka till Saltsjön och Nybroviken. Stort TACK till alla som gjorde Julmiddagen så trevlig och till Karin och Einar för de fina korten. GOD JUL & GOTT NYTT ÅR önskar Inger & Lasse. 

Här visar Inger den nya påsarna med vårt klubbemblem i "guldtryck". Alla deltagare fick en Cadillac påse med Ahlgrens bilar som Julhälsning från klubben.  GOD JUL & GOTT NYTT ÅR.

---------------------------------------------------------------------------------

CCS Södra Julbord på Tofta Herrgård 6 Dec 2008. Årets Julbord intogs på trevliga Tofta Herrgård mellan Kungälv och Marstrand, som tog emot med julmarknad och riktig julstämning. Cadillac Club Sweden startade med en liten samling med fördrink i vita salen där sorlet steg tillsammans med värmen. Alla var förväntansfulla inför vad som skulle vankas på det västkustska Julbordet. Vi hade en egen sal fint dukad med standar på borden av den trevliga personalen. Maten var god, gemytet avundsvärt och när de sista godisbitarna och ris a´la Maltan svaldes ner började kvällen lida mot sitt slut. De flesta var dock upplagda för en liten eftersläckning i samlingsrummet som iordningsställts åt oss, där olika diskussionsämnen avhölls in på småtimmarna. På söndagsmorgonen så vaknade vi till en fantastiskt fin dag med uppdukad frukost i Herrgården med allt vad en uttänjd Julmage behöver. Vi sade därefter adjö till varandra, och de som inte åkte hemåt direkt spenderade åter några timmar på den fina Julmarknaden som lockade mycket folk.
GOD JUL & GOTT NYTT ÅR önskar Annelie & Pierre

---------------------------------------------------------------------------------

Brostugan den 4 okt. 2008 med cruising till flygmuseet på Arlanda.
Årets sista klubbträff på Brostugan en mycket fin höstdag, lite svala vindar men mycket solsken. Många medlemmar passade på att lufta bilen en sista gång innan bilen skall ställas in för vintern. Vi tog som vanligt en kaffe och macka på Brostugan och kl:12.45 ställde vi upp och åkte i kortege till Arlanda flygmuseum. Det blev ett besök som vi kommer att minnas. En av eldsjälarna på museet guidade oss runt. Efter besöket på museet åt vi middag i flygskolans matsal. Nedan några bilder från Brostugan och några bilder mindre bilder från flygmuseet. Stort TACK till Karin & Einar som arrangerat hela utflykten. 

---------------------------------------------------------------------------------

CCS södra klubbträff sommaravslutning i Göteborg den 14 sep. 2008.
Denna sista skälvande sommarsöndag hade extra många fina Cadillacar slutit upp vid JULAs parkering i Partille. Extra roligt var att 3 nytillkomna deltagare gästade oss denna dag. Vi slog sommarrekord med 14 bilar och karavanen med Cadillacar ville aldrig ta slut genom ett till att börja med soligt Göteborg. Efter en fin cruising söderut genom Mölndal, Kungsbacka och slutligen till målet Gottskär som är en fin båthamn strax söder om Onsala. Här hägrade nu ett varmt konditori med mackor, pajer och Hallontårta (inte minst för dem som hade beslutat att åka nercabbat! i den tilltagande kylan). Efter fikat så bjöd Inga & Georg oss att komma hem till dem för att titta på deras prisbelönta Corvette. Vi samlades i Inga & George´s stora trädgård  och häpnade över den fina Corvetten. Efter lite trevlig samvaro och lite bilsnack så skiljdes vi åt, och alla längtar redan efter nästa säsong. Stort TACK till Pierre & Annelie för en fint genomförd säsong. Här nedan några bilder från den sista cruisingen 2008. 

---------------------------------------------------------------------------------

Brostugan den 6 sep. 2008 med bildorientering i Vallentuna.
En regn och ruskdag. Men stämningen var på topp och det kom förvånansvärt många bilar till Brostugan. Trots det dåliga vädret lyckades vi ta några fina bilder vid Brostugan innan Cruisingstarten. 

Bildorienteringen hade Leffe mycket skickligt satt i hop - stort TACK till Leffe för det engagemanget. Efteråt träffades vi i Uffes nostalgi garage i Vallentuna. Först blev det prisutdelning och sedan hade Mona ordnat med god mat och dryck. Stort TACK till alla som var med och hjälpte till med bildorienteringen och förtäringen. Nedan några bilder från prisutdelningen och middagen i Uffes nostalgi garage. 

---------------------------------------------------------------------------------

CCS södra klubbträff i Göteborg den 24 aug. 2008.
Den näst sista cruisingen avverkades i kanonfint väder vilket var lite signifikativt för denna i allmänhet acceptabla sommar. 12 fina Cadillacar slöt upp till starten på JULAs parkering i Partille. Färden ställdes mot Kvarnen i Hyssna en ca 5 mil lång tur genom slingrande och cruisingvänliga vägar. Vid ankomst till Kvarnen så hade de redan bullat upp med förbeställda räkmackor och kaffe som vi lät oss väl smaka av samtidigt som vi viftade bort getingar från vår närhet. Detta år går väl till historien som ett av de getingtätaste, och nu vet vi att ett av de populäraste ställena för dessa insekter var helt klart Kvarnen i Hyssna. Efter intagen macka och allmänt trevligt samkväm så skiljdes alla åt med ännu ett trevligt cruisingminne i CCS regi. Nedan några bilder från vår nya samlingsplats. Stort TACK till Pierre & Annelie för en trevlig klubbträff. 

Nedan en bild från Cruisingen och från kaffe & räkmackan och längst ner en bild med "sting".
---------------------------------------------------------------------------------

Weels Nat´s på Barkarby flygfält den 9 aug. 2008.
En varm och skön sommardag, några hotfulla moln men inget regn. Ett 70-tal cadillac kom till vår parkering. Nedan några bilder från evenemanget. Bilderna nedan får tala sitt egen tydliga språk. Stort Tack till Karin & Einar för arrangemanget och bilderna. 

---------------------------------------------------------------------------------

Brostugan den 2 aug. 2008.
En regn och ruskdag. Stämningen var dock på topp men på grund av regnet beslöt man att ställa in Cruisingen och umgås lite inne på Brostugan i stället. Stort TACK till båda Bengt & Bengt för arrangemanget och till vår nye medlem Stefan som var snäll och skickade några bilder - se nedan. 

---------------------------------------------------------------------------------

Du är besökare nr sen 2008.01.15