Cadillac Club Sweden
Besök våra trevliga klubbträffar!

Info om  C C S

Cadillac Club Sweden startades 1993 och har sedan dess utvecklats från en lokal klubb till en rikstäckande organisation med c:a 2.000 medlemmar som tillsammans har c:a 4.000 Cadillac. CCS har särskilda avdelningar i mellersta och södra Sverige. Klubbens syfte är att stimulera medlemmarna att bevara och vårda Cadillac-bilen i originalskick, samt att genomföra aktiviteter för att främja medlemmarnas intresse för Cadillac. Klubben bildades i Stockholm, men har idag medlemmar i hela Skandinavien.

CCS´s styrelse består av tio ledamöter som arbetar ideellt och är demokratiskt valda på årsmötet. I mars / april varje år har CCS årsmöte där vi väljer ordförande, vice ordförande, kassör, sekreterare, ledamöter och suppleanter till styrelsen, allt enligt våra stadgar. CCS är en registrerad ideell organisation med eget organisationsnummer och vi lämnar in deklaration varje år. Allt för att klubbmedlemmarna skall känna trygghet i hur organisationen sköts ekonomiskt och bokföringsmässigt.

Med hjälp av vår träffkommitté samt våra lokala avdelningar ordnar vi ett stort antal klubbträffar under hela året.

Under säsongen, från maj till oktober, har vi regelbundna klubbträffar:

Stockholm - på Brostugan första lördag i månaden maj - oktober 2017.
Göteborg - Jula Parkering i Kållered en gång i månaden maj - september 2017.
Skara / Skövde / Jönköping - ett flertal klubbträffar under maj - september 2017.

Skåne, Österlen / Borrby Frö - ett flertal klubbträffar juni - september 2017. 


I Sverige har vi olika sektioner t.ex. Pierre i Göteborg, Lars på Österlen och Tommy i Jönköping. Vill du veta mer om våra olika sektioner - ring klubbkontoret tel: 08-715 06 00. 

Vår klubbtidning - Cadillac Club MAGAZINE - utkommer med fyra nummer på år, som tidning i 4-färg och som informationsskrift. En vägg- Kalender i 4-färg utges varje år.
Cadillac Club MAGAZINE och övrig information skickas ut kostnadsfritt till alla medlemmar.

Våra medlemmar har också bra Rabatt på reservdelar hos bl.a. Hansen Racing samt på rostfria avgassystem hos Ferrita . Vi har också ett mycket förmånligt avtal gällande drivmedel med OKQ8 och Preem. Vi har tecknat ett förmånligt rikstäckande däckavtal med Euromaster
CCS har tecknat ett mycket förmånligt avtal med if -skadeförsäkringar, som innebär att vi kan försäkra ALLA CADILLAC, bruksbil, entusiastbil eller veteranbil, ny eller gammal med minst 30% rabatt! Något undatag finns. RING TILL KLUBBKONTORET PÅ 08-715 06 00 SÅ HJÄLPER VI DIG. 


OBS. Om du önskar få försäkring omgående, kan du alla dagar i veckan teckna en vanlig försäkring på  tel: 0771-655 655.  När du blivit medlem kan vi sedan göra om din försäkring till klubbförsäkring.

Cadillac Club Sweden har tillstånd av GM att använda klubbnamn och klubbemblem !
 

Så här har antalet medlemmar växt sedan starten 1993.
Vi är nu c:a 2.000 st medlemmar!

Hjärtligt välkommen som medlem du också!
 

.

 Cadillac Club Sweden är medlemmar i 
 Cadillac LaSalle Club i USA med 7000 st medlemmar och

Motor Historiska Riks Förbundet


.