Cadillac Club Sweden
Besök våra trevliga klubbträffar!

Info om  C C S

Cadillac Club Sweden grundades i oktober 1993 och har sedan dess utvecklats från en lokal klubb till en rikstäckande organisation med c:a 1.700 medlemmar som tillsammans har c:a 3.000 Cadillac. CCS har särskilda avdelningar i mellersta och södra Sverige. Klubbens syfte är att stimulera medlemmarna att bevara och vårda Cadillac-bilen i originalskick, samt att genomföra aktiviteter för att främja medlemmarnas intresse för Cadillac. Klubben bildades i Stockholm, men har idag medlemmar i hela Skandinavien.

CCS´s styrelse består av tio ledamöter som arbetar ideellt och är demokratiskt valda på årsmötet. I mars / april varje år har CCS årsmöte där vi väljer ordförande, vice ordförande, kassör, sekreterare, ledamöter och suppleanter till styrelsen, allt enligt våra stadgar. CCS är en registrerad ideell organisation med eget organisationsnummer och vi lämnar in deklaration varje år. Allt för att klubbmedlemmarna skall känna trygghet i hur organisationen sköts ekonomiskt och bokföringsmässigt.

Med hjälp av vår träffkommitté samt våra lokala avdelningar ordnar vi ett stort antal klubbträffar under hela året.

Under säsongen, från maj till oktober, har vi regelbundna klubbträffar:

Stockholm - på Brostugan första lördag i månaden maj - oktober 2020.
Göteborg - Jula Parkering i Kållered - ett flertal klubbträffar maj - september 2020.

Skåne, Österlen / Borrby Frö - ett flertal klubbträffar juni - september 2020. 


I Sverige har vi olika sektioner t.ex. Pierre i Göteborg, Lars på Österlen och Tommy i Jönköping. Vill du veta mer om våra olika sektioner - ring klubbkontoret tel: 08-715 06 00. 

Vår klubbtidning - Cadillac Club MAGAZINE - utkommer med fyra nummer på år, som tidning i 4-färg och som informationsskrift. En vägg- Kalender i 4-färg utges varje år.
Cadillac Club MAGAZINE och övrig information skickas ut kostnadsfritt till alla medlemmar.

Våra medlemmar har också bra Rabatt på reservdelar hos bl.a. Hansen Racing samt på rostfria avgassystem hos Ferrita . Vi har också ett mycket förmånligt avtal gällande drivmedel med ÅFA / PREEM. Vi har ett förmånligt rikstäckande däckavtal med Euromaster
CCS har tecknat ett mycket förmånligt avtal med if -skadeförsäkringar, som innebär att vi kan försäkra ALLA CADILLAC, entusiastbil eller veteranbil normal Helförsäkring 881 kr/år. Nyare Cadillac minst 25% rabatt! Något undatag finns. RING TILL KLUBBKONTORET PÅ 08-715 06 00 SÅ HJÄLPER VI DIG. 


OBS. Om du önskar få försäkring omgående, kan du alla dagar i veckan teckna en vanlig försäkring på tel: 0771-655 655.  När du blivit medlem kan vi göra om din bilförsäkring till klubbförsäkring.

Cadillac Club Sweden har tillstånd av GM att använda klubbnamn och klubbemblem !

Antalet medlemmar har växt sedan starten 1993.
Vi är nu c:a 1.700 st medlemmar!

Du är också Hjärtligt Välkommen som medlem !

.

 Cadillac Club Sweden är medlemmar i

 Cadillac LaSalle Club i USA
med 7000 st medlemmar


.